Kenneth fann 955 890 kr vid slutet av bönstjälken!

Vera&John

Kenneth från Sverige är en helt vanlig man som under en ganska händelselös lördagskväll var på jakt efter lite underhållning hos Vera&John onlinecasino. Det var sent och han kunde inte somna, så istället tog han några spin på spelet Jack and the Beanstalk. Och det skulle visa sig bli det bästa beslutet Kenneth tagit under en lång tid…

Kenneth satte igång spelet, hjulen snurrade och helt plötsligt dök en storvinst på 955 890 kr upp! Det första Kenneth gjorde var att springa runt i hela huset klockan två på morgonen, bara för att berätta för hela familjen att han vunnit. Men vi är rätt säkra på att familjen inte hade något emot att väckas av den goda nyheten!

När Vera&John pratade med Kenneth så var han extremt glad och förväntansfull över sin vinst. Han berättade att han aldrig tidigare vunnit något stort, och att det därför fortfarande kändes väldigt overkligt. Bäst av allt är att Kenneths stora vinst dök upp på ett spel som han vanligtvis inte ens spelar, han valde endast just det spelet för att det är hans dotters favoritsaga!

Kenneth planerar nu att dela sin vinst med sin familj och på samma gång fira att vinsten blev hans. En semester med barn och barnbarn finns det definitivt tankar om i framtiden! Han njöt också av att dela med sig av sin nyhet till sina vänner, och de kan inte heller riktigt förstå sig på Kenneths makalösa tur!

Så nu vet du, nästa gång du inte kan somna och är trött på att räkna får, ta några spin hos Vera&John och kanske blir det du som kammar hem nästa storvinst!