En rekordstor top up på 705 700 kr till Jan!

Vera&john slot

Oktober var en månad fylld med storvinnare här på Vera&John, men visst verkar det som om vi sparade det bästa till sist! Vår Vinstgaranti har officiellt nått nya nivåer då Jan, från Storbritannien, fick en rekordstor top up!

Jan registrerade sig i slutet av oktober – och hon låg inte på latsidan! När hon gjort sin första insättning började hon spela Monopoly Big Event på mobilen. Under två dagar fortsatte hon spela till och från, då small det plötsligt till och hon vann imponerande 294 300 kr i en enda snurr. Hon tog ut en del av sin vinst och var otroligt nöjd med sin tur.

Några dagar senare hade Jan ännu mer tur tack vare vår Vinstgaranti. Det visade sig nämligen att hennes vinst var den största som någon Vera&John-spelare hade vunnit under hela oktober. Det betydde bara en sak – Jan blev vår månadsvinnare och vi på Vera&John fick skjuta till otroliga 705 700 kr! Först kunde hon inte tro sina ögon och var tvungen att ta kontakt med kundtjänst för att försäkra sig om att hon såg rätt.

När vi frågade Jan hur det kändes att bli en Vera&John-vinnare, svarade hon:
-Det är underbart! Jag älskar kundtjänsten. Ingenting slår kampanjerna. Jag älskar också turneringarna och utmaningar som Vinstgarantin. Jag kan inte vara gladare.
Vi är glada att Jan hade en sådan tur och hoppas att hon kommer ha hur roligt som helst med sina vinster!

Jan må ha varit vår Vinstgarantivinnare förra månaden, men nu är det en helt månad med massor av vinster att vinna! Varför ger du inte dig själv en chans att kamma hem en storvinst, du också? Välkommen till Vera&John onlinecasino!