Den största vinstpåfyllnaden i VJs historia!

vera&john

När vi drog igång vår Megagaranti-kampanj anade vi att det skulle kunna bli en vinstbonanza utan dess like. Och där anade vi så oerhört rätt. I juni smällde det till ordentligt för Takashi. Inte nog med att han blev månadens storvinnare av egen kraft, när sedan Megagarantin kickade in blev han även den spelare som fått den största vinspåfyllnaden i Vera&Johns historia!

Rekord är till för att krossas. Gör man det dessutom på rekordtid, ja då blir man historisk. För Takashis del gick allt oerhört snabbt. Bara två veckor efter att han startade sitt VJ-konto kan han skryta med att han är den spelare som fått den största vinstpåfyllnaden någonsin av oss. Dessutom, Vera&John är det första casino online han någonsin spelat hos. Finns det ett bättre sätt att starta sin första tid som betvingare av spelautomater och kung av slots? I så fall har vi inte hört talas om det.

När vår kundtjänst når Takashi, som bor i Japan, berättar han att han helst spelar på mobilen. Och att hans favoritspel är Starburst. Vi undrar så klart varför.

”Jag fastnade för Starburst därför att det är så enkelt”, säger Takashi

Om det nu inte bara är påhitt och vidskepelse, så borde Takashi tacka sin lyckliga stjärna. Först sopade han hem 485 000 kr när han spelade Starburst inom loppet av ett par veckor, vilket är rätt mäktigt redan det. Så vi förstår varför Starburst nu är hans favorit bland våra slots. För en ny spelare är Starburst perfekt, det är klassiskt och det är inte svårt att lära sig. Ett lysande sätt att komma in i hur det fungerar med slots online alltså!

Som om inte den ursprungliga vinsten var nog i sig, den gjorde också Takashi till juni månads största vinnare. Och ni vet vad det innebär. Eftersom han inte nådde upp till 1 000 000 kr, Megagarantins månadsvinst blir det till för Vera&John att öppna det stora kassavalvet och bidra med en vinstpåfyllnad. För Takashis del innebär det 515 000 kr extra, utöver den redan saftiga vinsten han skrapade ihop alldeles på egen hand.

Men hur bär en storvinnare sig åt för att bli just en storvinnare?

”Det enda man kan göra är att göra sitt bästa”, menar Takashi.

Exakt vad han ska hitta på nu när han plötsligt drabbats av rikedom är lite osäkert. Som många japaner är Takahi blygsamt lagd, och försiktig. En sak är i alla fall säker, han tänker fortsätta att spela hos Vera&John.

Med tanke på att han har startat sin spelkarriär med att bli historisk så låter det helt rimligt. Vi har haft Vinstgaranti i tre år nu och blir man den som får den största vinstpåfyllnaden någonsin är det stort för en ny spelare, eller för vilken spelare som helst faktiskt.