​Hon visste inte att hon tävlade men vann ändå!

Postengagement_Wish_SE

Alla älskar att vinna – men det är ännu bättre när vinsten kommer som en total överraskning. Åse visste inte ens om att hon fanns med i tävlandet om en önskegaranti. Men det var hon. Vera&Johns egna små lyckoälvor gör helt enkelt verklighet av drömmar innan de ens är drömda!

Vi skickar ut mejl om våra vinnare. Vi lägger upp bilder på vinnare, när och om de vill. Vi skriver till och med små artiklar om våra vinnare (som den här). Det innebär inte att alla våra härliga spelare här på Vera&John vet om vad vi har för erbjudanden, kampanjer, tävlingar och turneringar. Världen är full av saker som stjäl uppmärksamhet så vi räknar faktiskt inte med att alla med ett konto är fullt uppdaterade. För vår del gör det saken enklare när vi vill överraska, då blir det riktigt speciellt.
Åse, till exempel, levde i total ovisshet om att hon kunde vinna vår önskegaranti. Därför blev överraskningen total när hon gjorde det.
När vi först fick fatt i Åse vågade hon inte tro på eller berätta om det som hänt. Hon var helt enkelt rädd att det hela var ett misstag. Sådana misstag gör inte lyckoälvorna hos VJ. Det vore direkt elakt.

“Tankarna bara snurrar i mitt huvud nu,” förklarar Åse när det står helt klart att vi kan uppfylla en önskan av något slag åt henne.
“Jag måste prata med min familj om det som hänt!”

Åse har i alla fall upp till 20 000 att spendera tack vare vår önskegaranti. Det räcker till en bättre semester, en mindre renovering hemmavid eller varför inte en extra lyxig golfutrustning?

Det bästa vi vet är att överraska någon av våra spelare med en önskegaranti. För hos Vera&John casino online uppfyller vi drömmarna som ni inte ens har hunnit drömma ännu.