Megagarantin gav storvinst till lyckosam nybörjare!

 Raging Rhino SE

Irländaren Robert hittade verkligen en fyrklöver direkt när han började spela hos Vera&John. Tack vare Megagarantin, och den dagliga garantin som ingår där, fyllde vi på Roberts redan stora vinst med 11 580 kr för att han skulle nå den dagsgränsen på 100 000 kr. Och allt hände första dagen den här glada irländaren satsade pengar hos Vera&John. Helt fantastiskt!

Ibland blir även vi i Team V&J förvånade. Och vi kan det här med casino online. Bara sju timmar efter att Robert, som bor i Dublin, registrerat ett konto hos Vera&John flödade hans konto över av pengar.

Efter den ekonomiskt gynnsamma inloggningen gav sig Robert i kast med några snurr på Raging Rhino, den rasande noshörningen på svenska. Men den här noshörningen var inte direkt rasande. Det var snarare ett av de där uddatåiga hovdjuren med magiska krafter. Robert snurrade så att han blev bästis med Raging Rhino, vilket verkligen lönade sig.

Noshörningen nosade snart fram dagens största vint till Robert, 88 420 kontant, blev det. Det är en skaplig summa alldeles på egen hand. Men nu har vi ju Megagaranti i juni. Det betyder att vår dagliga vinstgaranti kickar in. Och då får dagens mest framgångsrika spelare påfyllning så att dagsmålet på 100 000 kr uppnås. Snacka om en framgångsrik första dag!

Trots att det nästan gick ett dygn efter vinsten innan V&J-teamet ringde upp Robert var han fortfarande en smula tagen av det som hänt.

“Jag har spelat lite på andra ställen, men alltid förlorat. Efter det här lär jag hålla mig till er, helt klart, förklarade den glada irländaren uppspelt.”

Enligt Robert kom den här vinsten helt rätt i tiden för hans del. Hans dotter börjar på Universitetet till hösten och 100 000 kr kommer man lång på som student.

Robert är en generös person, minst sagt. Han ville bjuda alla hos V&J på en drink, men vi sa att han verkligen förtjänar att behålla vinsten själv. Men vi höjer gärna våra glas i en skål för Robert, och för alla kommande vinnare!