Japansk önskevinnare överraskar alla med rolig begäran!

Postengagement_Wish_SE

När Daisuke insåg att önskegarantin hade slagit till för honom var han mycket tydlig med vad han ville ha. Och vad kan en hängiven spelare då önska sig? Jo, ännu fler snurr och ännu mer underhållning hos Vera&John, så klart.

Får vi skryta lite? Ja det är klart vi får! Vi känner oss nämligen rätt smickrade. De som vinner vår önskegaranti kan be om vad som helst upp till summan 20 000 kr. Folk har önskat sig allt från semestrar och hjälp med husrenovering till nya bilar. Daisuke, från Kanagawa-prefekturen i Japan, var betydligt enklare att tillfredsställa.

Megagarantin bjuder på en veritabel bukett av vinstmöjligheter, och en av våra favoriter önskegarantin. När vi hörde av oss till Daisuke för att upplysa honom om vinsten, blev han själaglad.

Sedan tog det inte så värst lång tid för honom att bestämma sig för en önskning…

“Jag vill ha min vinst i kontanter – och jag vill använda vinsten till att spela mer hos Vera&John, förklarade Daisuke!”

Den önskan tänker vi verkligen inte ifrågasätta.

Daisuke är uppenbart en man som vet vad man ska göra för att ha roligt! Nu kan han underhålla sig själv ordentligt och vem vet, kanske den här vinsten växer och blir till en riktig storvinst innan han är färdig.

Daisuke snurrar troligen igång rena vinstorkanen i detta nu. Om du har turen på din sida kan du snart följa i hans fotspår och få din önskan uppfylld av Vera&John online casino… så vad väntar du på?