Magkänslan styrde Linn till en vinst på 500 000 kr!

Break Da Bank Again vinst

Ibland finns den bara där, känslan av något är på gång, att något ska hända. Av alla slots som finns hos Vera&John fastnade Linn för spelevarantören Microgamings populära Break Da Bank Again. Hjulen i denna slot är fulla av mynt, guldtackor och juveler vilket kan vara riktigt inspirerande. Alla vill väl vara Joakim von Anka och bada i rikedomar!? Magkänslan styrde Linn helt rätt den här gången, det visar de 500 000 kr hon numera har på banken.

Det är ingen tvekan om saken – om Linn får välja spelar hon allra helst Break Da Bank Again. Och visst får hon det, välja alltså! Vera&John tycker av uppenbara skäl lika mycket om alla våra bebisar, sorry slots menar vi så klart. Trots det har vi förståelse för den som går på magkänsla och plockar ut en favorit. Särskilt när just den spelautomaten av alla spelautomater har hostat upp en så omfattande vinst som 500 000!

Den som hörde ett skrik av glädje i norska fylket Akershus för ett tag sedan hörde antagligen Linn skrika ut sin glädje efter vinsten på 500 000 kr. Normalt brukar kundtjänsten hos V&J slå en signal till de spelare som fått en extra omfattande vinst. Den här gången hann vi inte riktigt ända fram. Men det gjorde Linn.

Plötsligt hörde vi en röst i telefonen som nervöst undrade om det var som hon trodde. Och till hennes stora häpnad – det var precis som hon trodde.

”Jag har faktiskt inte hunnit tänka på vad jag ska göra med vinsten ännu. Det enda jag har gjort är att jag har ringt min pappa och berättat att jag har vunnit. Men den här händelsen har nog inte sjunkit in riktigt ännu, berättar vår storvinnare.”

Vinsten ger ju en hel del utrymme för att sätta sig ned i lugn och ro och fundera. Så det är bara att planera på, Linn.

Vad kan vara bättre än ytterligare en lycklig Vera&John-vinnare? Inte mycket. Vill du vara den som syns på vår nyhetssida bland vinnarna nästa gång, ja då ska du börja snurra direkt. Break Da Bank Again är Linns favorit, vem vet det – kanske blir den slot som gör dig till en vinnare också.