En jackpotvinst på 113 890 kr inom loppet av 24 timmar!

Mystery Joker

Endast 24 timmar efter att han för första gången började spela hos Vera&John plockade Herman, från Nederländerna, hem en riktig jackpot. Hans plan var att testa på att spela på casino online, och han valde spelautomaten Mystery Joker. Det visade sig vara ett utmärkt val, minst sagt. Hermans första insättning resulterade i en storvinst på hela 113 890 kr!

Att vara förstagångsspelare hos Vera&John har sina fördelar. Vi dubblerar din första insättning vilket ger dig en bonus på 100%. Dessutom får du 50 lojalitetsmynt, bara så där. Det gör att du kan komma igång snabbt och lätt, och du kan ha roligare än en kanin i ett morotsfält direkt. Du kanske fixar så du får några gratisspel, du kanske hittar en favorit bland våra spelautomater… eller så kan du ha fickorna fulla med tur precis som Herman och plötsligt få känna hur ett lyckligt leende sprider sig mitt i ansiktet efter en saftig vinst på 113 890 kr.

Herman kunde inte tro sina ögon när han kikade på sitt konto efter de första 24 timmarna hos Vera&John. För nog är det speciellt att står där med en rejäl vinst redan efter den första insättningen.

“Jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat tro att jag skulle vinna en jackpot så snabbt. Jag ville ju bara pröva på att spela lite för att känna efter hur det kändes,” säger en lätt chockad Herman när team V&J får kontakt.

Något säger oss att Mystery Joker kommer att vara hans favorit bland våra spelautomater för en lång tid framöver.

Vi undrade så klart vad vår nederländske vän Herman skulle hitta på nu när han helt överraskande drabbats av en rejäl vinst? Det visar sig att han funderat på att renovera en del hemma och då kommer 113 890 kr helt klart till pass. Utan att ha kollat de senaste priserna på gardiner, spik och målarfärg kan vi konstatera att det går att fixa rätt mycket i ett hus för den summan Herman tog hem.

Vi säger ett rungande GRRRRATTIS till Herman, och vi hoppas att hans tur håller i sig. Men kom ihåg: det spelar ingen roll om du precis har börjats testa på slots, eller om du gjort det länge. Hos Vera&John hittar du mängder av roliga och fantastiska spelautomater och genomsköna jackpots. Vem vet, nästa gång kan det var du som blir hemsökt av turen.