Johans lunch blev en jackpot på 33 680 kr!

vinst

De flesta som kilar iväg från jobbet för att luncha kommer tillbaka med lite mat i magen, kanske även mätta och belåtna. Johan kom också tillbaka från sin lunch belåten, men det berodde inte på att han ätit gott. Han roade sig med att köra några snurr på sin mobil hos Vera&John vilket slutade med att han fick en jackpot på 33 680 kr! Bästa lunchen någonsin, enligt Johan.

Det räckte med några minuter på spelautomaten Cash Splash för att ta hem vinsten. Och Johan noterade knappt att han hade vunnit först, han satt i sina egna tankar. När han insåg vad som hänt blev han så klart själaglad. Det skulle vi också ha blivit. Vi ser det som en lyckad lunch om vi hinner ut för att göra några ärenden.

Johan, som kommer från Huddinge utanför Stockholm, spelade lite förstrött och satsade inte mer än 3 kr per snurr. Plötsligt satt han med en jackpot värd 33 680 kr! Hans första instinkt var att resa sig upp och börja ropa ut sin glädje.

“Jaaaa, jag vann, JAG VANN!”

Men Johan förklarar för oss att han inte är en person som gör så riktig. Vi gissar dock att han både jublade och dansade inombords.

När vi på Vera&John når Johan låter han både samlad och cool. Men han medger att han faktiskt inte riktigt har smält hela upplevelsen. Därför har han inte heller kommit på exakt vad han ska hitta på med sin spelvinst. Det lutar dock åt att det blir en extra lyxig semester. Och det tycker i alla fall vi i team V&J att han är värd.

Så mycket bättre än så här blir det inte. Några snurr på lunchen, samtidigt som man tar det lugnt i solen. Och så en rejäl vinst. Nästa gång kan det vara du som dansar och jublar inombords! Logga in på Vera&John med mobilen eller hemma vid datorn, du väljer själv. Din storvinst kan vara ett fåtal snurr bort.