Hat trick i vinster!

Vera&John Casino

Sällan har det gamla uttrycket “tur som en tokig” passat bättre in än det gör på Eiichi. Att ta hem vår dagliga vinstgaranti på 100 000 kr en gång är klart lyckosamt. Att göra samma sak två gånger är helt galet. Och om man gör det tre gånger, tja då är det ett rejält hat trick i vinster. Det är något som i princip inte händer. Men så här gick det till.

Eiichi, som verkar vara lyckträffarnas okrönta kung, bor i Shizuoka-prefekturen i Japan. Det här är vi inte säkra på men vi anar att han troligen äger en lyckoslant stor som en navkapsel och har en lyckobringande hartass hämtad från en 200-kilos hare. Vi kan inte komma på något annat som kan ge någon så mycket tur att det slutar med ett hat trick i vinster. Dessutom, Eiichi lyckades med sin bedrift inom loppet av en vecka. Tre gånger 100 000 kr är en bra slant, minst sagt.

Alla vinsterna kom för övrigt på samma spel…nämnde vi det?

“Det här känns helt fantastiskt”, förklarar Eiichi när team V&J når honom.

Vilket spel spelade han på tänker ni då. Jo, Twin Spin. Enligt vår vinnare är det en av hemligheterna bakom hans framgång.

“Du kan bli rik snabbt och det är superspännande när Twin Reel-funktionen dyker upp på alla hjulen”, förklarar Eiichi.

Ett annat litet trick som trippelvinnaren använder sig av är att höja insatsen efter varje gång han får en vinst, avslöjar han. Några fler tips delar han dock inte med sig av, och det förstår vi efter en sådan lyckad vecka. Har man vunnit så mycket vill man nog inte dela med sig av allt för många detaljer om strategin.

Vi skulle helt klart inte ha något emot om Eiichi kom till Vera&John-kontoret så att hans tur smittade av sig lite på oss. Men det kommer inte att hända. För vår trippelvinnare har annat för sig. Nu har han kontot fullt och vill fortsätta att spela på de spelautomater han gillar mest hos V&J. Det kan vi inte direkt kritisera honom för.

Vem vet, vid nästa snurr kanske det är du som får en storvinst (eller två.. eller tre). Så ta chansen att bli nästa spelare som tar hem den dagliga vinstgarantin hos Vera&John!