Klirr i kassan för Ann-Katrin efter bonusvinst!

Vinnare

Ensamstående mamman Ann-Katrin hade knappt 200 kronor på sitt spelkonto när lyckan plötsligt började le mot henne. Ett par dagar senare hade Ann-Katrin snurrat hem en halv miljon kronor i bonuspengar. En lyckligare vinnare var det länge sedan vi stötte på. Nu kan Ann-Katrin och hennes femåriga son sätta en rejäl guldkant på tillvaron!

När du vinner med gratis- eller bonuspengar hos Vera&John ska de omsättas ett visst antal gånger innan uttag. Det är dock ingenting som bör avskräcka någon. Snarare tvärtom! Ann-Katrin, som bor i västra delarna av Sverige, utnyttjade sina gratispengar maximalt. Helt plötsligt rasslade det till när vår vinnare spelade Joker 8000 och 400 000 kronor var hennes. Strax innan det hade hon vunnit hela 100 000 kr på flera mindre vinster. Alla vinster som ett resultat av bonuspengar från Vera&John-shopen som hon senare lyckades omsätta till riktiga pengar!

”Det här känns som en dröm. Det är helt overkligt, men så sköööönt! Den här vinsten förändrar så mycket. Nu kan jag göra något riktigt roligt med min son som är fem år och till och med betala av några lån”, säger Ann-Katrin.

En välförtjänt semester lär det också bli. Allt det här snurrade Ann-Katrin hem när hon låg hemma i sin vardagsrumssoffa. När Joker 8000 valde att berika hennes liv blev hon så paff att hon hoppade upp varpå datorn ramlade i golvet. Känslan av panik att datorn var trasig var inte att leka med. Men både Ann-Katrin och datorn överlevde lyckligt nog chocken.

”Jag har spelat en del hos Vera&John och någonstans hoppas man ju alltid på storvinsten. Men det går inte att vara förberedd. När jag blev uppringd och fick veta att bonusen omvandlades till riktiga pengar började jag faktiskt gråta av lycka”, säger vår värdiga vinnare av en halv miljon.

En lycklig mamma efter en lycklig vinst! Nästa gång kanske det blir du som lyckas omvandla en storvinst i bonus till riktiga pengar!