Kammade hem en storvinst med minimal insats!

Vinstgaranti

Det var en helt vanlig torsdagskväll när Göran lutade sig tillbaka för att njuta av några snurr på sitt favoritcasino Vera&John. Det hann inte ens gå en timme innan Göran hux flux blev en kvarts miljon rikare tack vare en ynka snurr med insats på 3 kr.

Vera&Johns lyckosamma vinnare kunde aldrig ana vad som väntade då han tog upp telefonen för att snurra lite. Hemma i Partille loggade Göran in som han alltid gör och började snurra på spelet Major Millions 5 Reel Mobile, helt ovetande om vad ödet planerat för honom.

–  Det känns helt overkligt, jag spelade precis som jag alltid gör när det plötsligt dök upp ett stort meddelande med texten – Congratulations. Jag tänkte inte mer på det och trodde att det kanske var en vinst på en hundring eller två.

Berättar Göran senare när vi pratar med honom över telefon, men i själva verket handlade det om en vinst på 252 277 kr som just landat på hans Vera&John-konto. Helt otroligt hur mycket som kan förändras med en snurr, inte ens en timme online och livet tog en fantastisk vändning!

Liten tuva välter stort lass, en liten insats gav en riktig kanonvinst!

Trots den lilla insatsen på 3 kr så kammade Göran hem en riktig storvinst, en vinst som inte kommer gå till spillo då han redan har stora planer på vad pengarna ska gå till. På agendan står bland annat en resa till Las Vegas med brodern och vi vet nog alla vem som står för notan.

Det är inte första gången Göran tar hem en storvinst, förra gången så gick hela vinsten till att betala av diverse lån samt att skämma bort dottern. Denna gång finns det inga lån kvar och dottern har fått sitt. Så nu är det dags att lägga pengarna på sig själv, håller ni inte med?

Det är det lilla som räknas, du behöver inte vara en storspelare för att ta hem storkovan!

Om du funderar kring Görans hemlighet så har vår vinnare delat med sig av några kloka visdomsord till sina kära medspelare på Vera&John:

–  Jag tror inte på stora insatser och man behöver inte satsa mycket för att ha roligt. Se bara på mig, med en liten insats så kammade jag hem storkovan!

Tack för uppmuntran Göran! Vi hoppas få höra från fler lyckliga vinnare i framtiden.

Om du är ute efter en dundervinst så är den sällan långt borta. Kör igång på din telefon, platta eller dator så kanske det är du som blir vår nästa vinnare hos Vera&John!