Camilla kammade hem 528 290 kr på jackpotspelet Mega Joker!

Vinnare

Camilla som är 29 år gammal och student från Sverige och fick sig en stor överraskning på nyårsdagen, något hon aldrig kunnat ana… En lyckosam snurr på spelet Mega Joker ledde till att Camilla kammade hem en jackpotvinst på 528 290 kr!

Med lite extra tur

Att leva på en students budget är inte alltid det lättaste. Med många långa dagar i skolbänken, sömnlösa nätter med travar av uppsatser och uppgifter att göra klart i tid började Camilla leta på internet efter avslappnande underhållning. Av en slump hittade hon Vera&John och bestämde sig för att ge det ett försök då hon tyckte hemsidan såg inbjudande och glad ut. Camilla spelade lite då och då, njöt av en paus från pluggandet ibland men inte mer än så. Vad hon inte visste var att med lite extra tur kan ett klick hos Vera&John ge riktigt bra utdelning.

En blixtsnabb vändning

Nyårsdagen är som alla vet en dag för en ny fräsch start, Camilla tänkte att hon skulle starta det nya året med några snurr på jackpotspelet Mega Joker. Camilla tyckte sig känna att hon hade lite extra tur denna dag och bestämde sig för att öka sin insats till 50 kr per snurr. Camilla gjorde helt rätt… Några minuter senare kammade hon hem jackpotvinsten och nu fyller 528 290 kr hennes plånbok!

En rolig tid framför sig

Efter att bara spelat hos Vera&John under tre månader trodde Camilla aldrig att hon skulle vinna en så pass stor vinst. Vera&John ringer upp Camilla lite senare för att höra vad hon ska göra med sin fantastiska vinst, hon berättar glatt:

–  Jag visste inte hur jag skulle reagera när jag insåg vad som hänt och att det var på riktigt, jag spärrade upp ögonen och kollade på skärmen flera gånger om och om igen. Jag ska precis flytta till en större lägenhet så en stor del av vinsten kommer gå till det, jag kommer även unna mig lite shopping och njuta av en resa till ett varmare land. Hon avslutar samtalet med meningen: det är verkligen sant att vem som helst kan vinna!

Vi är så glada att Camillas nya år fick en dunderstart! Se till att ditt 2016 blir det bästa året någonsin, spela på något av Vera&Johns jackpotspel och håll tummarna att du kammar hem storvinsten!