Jackpott på 16 miljoner har fallit ut hos Vera&John!

GFX-1925-fb-1200x900-SE

Vera&John har delat ut en rekordvinst till en lycklig jackpottvinnare. Efter en insats på bara fyra kronor prickade norska Lars in jackpotten på Hall of Gods och vann hela 16 163 485 kronor och förändrade sitt liv i samma sekund.

Lars fantastiska berättelse visar att det inte behövs stora insatser för att bli en storvinnare när turen är på ens sida. Den 45-åriga vinnaren från Bergen i Norge har under den senaste tiden underhållit sig genom att spela några rundor på olika slotmaskiner hos Vera&John och har inte kunnat föreställa sig att han skulle pricka in en mångmiljonvinst.

–  Herregud, det kan inte vara möjligt! Det kan inte ha hänt, säger Lars när en representant från Vera&John pratar med honom. Det är så overkligt, jag börjar nästan gråta!

En liten insats kan resultera i en megavinst

Jackpottspelet Hall of Gods med sitt fornnordiska tema bjuder på dramatik och spänning och just denna dag hade Lars gudarna på sin sida när han började spela. Spelet har tre ackumulerade jackpottar men Lars trodde inte att han ens skulle komma i närheten av en jackpott. En vinst på ett par hundringar hade gjort honom nöjd men istället fick han så mycket mer… Det finns de som tvivlar på möjligheten att spel om fyra kronor kan göra en till miljonär, men det är precis det som har hänt Lars – några knapptryck och vips så förändrades livet för evigt. Den största casinovinsten i Vera&Johns historia landade i hans famn!

Lars försöker greppa att han blivit miljonär

Det första Lars gjorde efter vinstens nedkomst var att ringa till Vera&Johns kundtjänst för att få det ofattbara bekräftat.

–  Hej, jag tror ni behöver dubbelkolla en grej med mig, sa han med darrig röst över telefon. Jag tror att jag precis vann 16 miljoner.

Så fort Lars fick det bekräftat började han planera exakt hur han ska förbättra sitt och sina käras liv. Tack vara vinsten kan han betala av familjens skulder och dessutom lyxa till det rätt ordentligt! Bland annat är han sugen på att slå till på både lantställe och en ny båt.

–  Jag har drömt om detta i över tio år, och nu vet jag hur det känns. Det är verkligen helt galet! Det låter klyschigt men det känns som att jag drömmer, säger Lars avslutningsvis.

Ett stort grattis till Lars som nu har lyxen att göra vad han vill med sin enorma vinst. Hall of Gods-jackpotten växer hela tiden – sätt igång själv och spela hem jackpotten!