Camilla fick ett överraskande samtal från Vera&John, med 50 000 kr mer i plånboken kan hon nu uppfylla en av sina drömmar…

Sign SE 250x250

En helt vanlig vardag fick Camilla ett samtal med fantastiska nyheter från Vera&John – hon var veckans vinnare av Drömveckor-kampanjen. När vi talade med Camilla kunde hon inte riktigt förstå den tur hon haft, för henne var det för bra för att vara sant och hon sa flera gånger; lova mig att detta inte är ett skämt. Det är ingen fara Camilla – det är helt sant!

På måndagseftermiddagen kikade Camilla hastigt på sina turnummer som Vera&John mailat. Hon lade inte ner någon större energi på numren då hon aldrig trodde sig vinna, när kvällen kom missade hon även live-dragningen. Men tji fick hon då ett av hennes nummer skulle göra henne väldigt överraskad och glad.

Som många andra hos Vera&John gillar Camilla de populära spelen Twin Spin och Starburst, hon hade också full koll på Drömveckor-kampanjen. Nu skulle hennes drömmar äntligen slå in – det första hon gjorde som nybliven vinnare var att ringa sina nära och kära och meddela den glada nyheten. Vinsten ska gå till att uppfylla Camillas dröm om en magisk resa – helt rätt val, det är precis vad Vera&Johns Drömveckor handlar om!

Du har chans att bli vinnare i nästa Drömveckor-dragning. Börja snurra nu för att plocka hem din drömvecka!