Helen fick 10.000 kr extra – utan ett enda snurr!

guaranteed_winnings_SV

Vera&John garanterar en storvinnare varje dag!

Efter att ha varit medlem i flera år var det dags för en riktig lyckodag för Helen. Dagen började med några mindre vinster och sen smällde det till med en storvinst på 40.000 kr! Men inte nog med det, bara två minuter senare vann hon ytterligare 18.000 kr och direkt därpå plussades det på med 9000 kr till! Hur kan man ha sånt flyt?

–          ”Jag har ingen aning om vad jag ska göra med pengarna”  säger en exalterad Helen när Vera&John ringer för att gratulera.

Men turen tog inte slut där. Vid slutet av dagen så var Helens vinst på 40.000 kr oslagen, ingen hade vunnit högre än så samma dygn, så därmed blev Helen även den dagens garanterade vinnare och fick 10.000 kr extra utan att ens behöva snurra!

–         ”Jag var jätteglad när jag såg att jag hade vunnit med vinstgarantin. Jag hade läst om vinstgarantin och visste vad det var, men jag hade inte riktigt tänkt på den”

Varje dag garanterar Vera&John Casino att en spelare ska vinna minst 50.000 kr på ett enda snurr. Om ingen når den summan under dagen så toppar Vera&John upp den som kommit närmast. Garanterat!

Vad väntar du på? Logga in och spela hos Vera&John och håll utkik efter ditt namn på vinstgarantilistan! Kanske just DU blir dagens storvinnare?!