Jättevinster på semestern

Vera&John

Niklas stod på flygplatsen och var uttråkad. För att döda lite tid plockade han fram telefonen och började spela sitt favoritspel på Vera&Johns mobilcasino. Han var på väg till Turkiet på semester med sin fru, vad han inte visste var att han dessutom skulle bli vår nästa storvinnare! Efter att ha plockat hem hela 219 100 kr på ett enda snurr fortsatte vinsterna att rulla in.

Väntande på anslutningsflighten i avgångshallen tog Niklas upp telefonen och loggade direkt in på Vera&John för att bota tristessen. Ett par snurr gjorde väntan på flyget lite roligare för den 32-åriga resturangchefen, men han kunde aldrig förutspå vad som skulle hända härnäst! Ett snurr senare var han 219 100 kr rikare och kunde inte tro att det var sant.

Han hade ingen aning om att lyckosagan inte var slut där…

Mer vinster på hans favorit-slot

Greedy Goblins har alltid varit en av Niklas favoriter bland mobilspelen. Med stora jackpot-chanser är det inte svårt att förstå varför. Han kände sig tursam efter storvinsten och det dröjde inte länge innan han satsade ytterligare några slantar på favoritslotten.

Att satsa högt är spännande i sig, men inget kunde ha förberett Niklas på vad som väntade. Ytterligare en storvinst på nästan 110 000 kr rullade in på spelkontot efter några snurr.

Fortfarande snurrig efter vinsterna

När vi kontaktade vår storvinnare var han så tagen av sina enorma vinster hos Vera&John att han inte visste vad han skulle säga. Varken Niklas eller hans fru kunde förstå hur de kunde ha sådan tur. Några få snurr förändrade deras liv och Niklas berättar att de fortfarande inte är säkra på vad de ska göra med pengarna när de kommer hem från semestern.

Det kanske är läge att uppgradera flygstolarna till första klass på hemresan?

En sak är säker, inget av detta hade hänt om Niklas inte hade varit uttråkad när han väntade på sitt flyg.

Du kan aldrig veta när du har turen på din sida. Vill du bli nästa spelare att plocka hem de stora pengarna hos Vera&John? Det finns bara ett sätt för drömmarna att bli verklighet