Isabelle vann 71 185 kronor på Muse hos Vera&John

Vera&John

Isabelle hade turen på sin sida när hon provade Muse, ett av de senaste spelen på Vera&John. Efter en dryg timmes spelande prickade hon in en maffig vinst på hela 71 185 kronor. Eftermiddagsnöjet resulterade i ett rejält startkapital för 21-åriga Isabelle som precis kommit in i vuxenlivet, perfekt timing.

Isabelle testade spelet Muse: Wild Inspiration när det hade premiär hos Vera&John och blev väldigt förtjust i de ljuvliga färgerna och ljudeffekterna. Hon bestämde sig för att spela vidare redan vid nästa insättning. Sagt och gjort så parkerade hon sig hemma i soffan ett par dagar senare för att roa sig med spelet. Då kunde hon aldrig tro att det skulle bli så fantastiskt roligt som det faktiskt blev.

Mamman trodde henne inte

Isabelle hade hunnit spela ett par omgångar när det plötsligt skramlade till. Hon blev helt överlycklig och en smula överväldigad när den stora vinsten visades på skärmen framför henne. Det första hon gjorde var att fiska upp telefonen och ringa sin mamma.

–  Det kändes helt overkligt, jag trodde bara att man kunde vinna såhär stort när man satsade riktigt mycket pengar. Jag la inte in mer än 50 kronor per snurr. Jag ringde mamma för att berätta vad som hade hänt men hon trodde mig inte först, säger Isabelle skrattandes.

Med hjälp av vinsten kan Isabelle ta sitt efterlängtade körkort utan problem, något som gör henne både lättad och lycklig. Pengarna som blir över kommer hon sätta in på sitt sparkonto tillsvidare, nu kan hon fortsätta in i vuxenlivet med de där trygga slantarna på kontot. Vilken dröm.

Är du vår nästa man eller kvinna som säkrar upp framtiden? Prova lyckan – hos Vera&John