Liten insats, JÄTTEVINST!

Vera&John

När Daisuke satte sig ner vid sin dator och loggade in på sitt Vera&John-konto kunde han aldrig ana att en liten insats var allt som stod mellan honom och en otrolig Jackpott på hela 676 600 kr!

27-åriga Daisuke från Japan hade bara spelat hos Vera&John i några korta månader när det otroliga hände och hans liv förändrades för alltid. Det hade gått några dagar sedan han spelade, men Daisuke hade turen på sin sida när han valde den spektakulära rymd-slotten Cosmic Fortune som kvällsunderhållning.

Bara 15 minuter senare fick Daisuke sitt livs överraskning…

Jackpott!

Med 5 otroliga Jackpottar i ett och samma spel och ett fantastiskt Pachinko-inspirerat Free Fall Bonusspel är Cosmic Fortune en spännande resa genom kosmos. Daisuke gillade att spelet var så roligt och underhållningsnivån var hög från början till slut… Men han kunde aldrig gissa hur spännande det skulle snart skulle bli.

“Jag kunde aldrig ana att jag en insats på endast 7.5 kr skulle ge en jackpott. Jag blev så överraskad!”

Otroligt! Efter att ha spelat för små insatser i 15 minuter lyckades Daisuke trigga Jackpotten och plocka hem en vinst på över 676 600 kr på ett enda snurr.

Vad är hemligheten?

Då Daisuke bara har varit Vera&John-spelare i några månader undrade vi om han hade något hemligt knep för att ro hem storvinsten. När vi kontaktade den lyckosamma vinnaren bjöd han på några visdomsord till alla spelare som siktar på drömvinster:

“Jag fick veta att det faktiskt är möjligt att ta hem en Jackpot, så mitt råd är att aldrig ge upp och fortsätta spela!”

Vinstdrömmen blev sanning för Daisuke, men vår tursamma spelare är ännu inte riktigt säker på vad han ska göra med alla pengarna. När vi frågade den unga vinnaren hade han ingen aning vad han skulle göra med sin enorma vinst, men vi är säkra på att Daisuke kommer att hitta något att lägga pengarna efter lite betänketid.

Vet du vad du skulle göra om du tog hem drömvinsten? Precis som Daisuke fick uppleva kan jackpotten vara endast 15 minuter bort, så ge inte upp och fortsätt att snurra loss!