Så spelade hon hem 372 350 kr

Screenshot Twin Spin Main

På en dryg timme kunde 32-åriga My från Ludvika se hur spelkontot plussades upp till nästan 400 000 kr. Nya mobilspelet Twin Spin gav henne en shoppingkassa som heter duga.

My var hemma och pustade ut efter en lång arbetsdag när hon kom ihåg att hon inte hade testat det nya mobilspelet Twin Spin. Så hon gjorde sig en kopp te och kröp ner i favoritfåtöljen och loggade in på Vera&John Casinos  mobilsida.

– Jag var spänd på de nya funktionerna i spelet som jag läst om, riktigt coolt hur hjulen klonas tycker jag. Och jag fastnade direkt, säger My.

32-åringen fick uppleva spänningen som hon sökte redan från start. Utan att hon hade märkt det hade hon spelat i en halvtimme, men insättingen på 200 kr hade hon kvar på kontot eftersom hon hade lyckats med att vinna lite småbelopp. My hade dock inte fått uppleva att fler än två hjul klonats men helt plötsligt ökade musiken i spelet och hjul efter hjul hakade fast i varandra och den första större vinsten var ett faktum – 51 200 kr på en snurr. My slutade inte spela där, och tur var väl det för fler vinster skulle det bli. En halvtimme senare rasslade det till igen och My vann dubbelt så mycket när tvillinghjulen gav henne 109 350 kr i ett svep. En kvart efter det vann hon två storvinster till, inom loppet av ett par sekunder. Först 72 000 kr och sedan 60 000 kr. Kvällens sista vinst landade på Mys spelkonto bara fem minuter senare när hon träffade rätt en gång till och belönades med 79 800 kr.

Shoppingbegär stillat

Efter den galna timmen hade My spelat in hela 372 350 kr. När en representant ifrån Vera&John får ett snack med vinnaren ylar hon av glädje. Hon berättar att hon kommer börja med att shoppa loss ordentligt. My avslöjar att hon har en riktig fäbless för nätshopping men att hon oftast får hålla sig till att surfa runt på webbshoppar för att bara titta.
– Jag är överlycklig! Kan inte fatta att jag har så mycket pengar nu, det blir mycket shopping! Äntligen kan jag fortsätta hela vägen till kassan och handla precis det jag vill, säger My skrattandes.

– Ja, det blir en hel del shopping för 370 000 kr, vad gillar du att shoppa helst? Frågar representanten ifrån Vera&John.

– Jag är så där pinsamt galen i kläder, skor och skönhetsprodukter. Men jag ska inte bara shoppa upp allt! Det är så mycket pengar så det räcker till sparande och en resa också, säger My.

Prova lyckan du med! Klicka här för att testa succéspelet Twin Spin.