Nybörjartur för Tommy som klockade in 240 000 kr på ett snurr!

Screenshot MegaJoker SE

Vad tycker vi om nybörjartur? Existerar det verkligen? I så fall, varför har vi aldrig upplevt det själva? Vi frågade Tommy från Norge exakt vad han tyckte om det efter hans spektakulära vinst på 240 000 kr efter ett enda snurr. Dessutom hade han gjort sin första insättning bara 5 dagar tidigare! Vill ni höra hela historien? Läs vidare…

Har du behövt resa i arbetet? Det kan vara ganska tråkigt ibland, vilket var exakt vad Tommy tyckte när han satt framför sin laptop en eftermiddag i Brasilien på affärsresa. Mötena hade inte varit så välorganiserade som han hade hoppats och han hade en hel del dötid att fylla upp. Så han gjorde som många andra – loggade in på Vera&John Casino  och snurrade lite på NetEnt’s MegaJoker! Det visade sig vara ett mycket bra beslut…

Det tog bara ett par snurr

Tommy kunde inte tro sina ögon när han såg saldot på sitt konto skjuta i höjden till svindlande 240 000 kr efter bara ett par snurr! Vi var väldigt ivriga att få tag på honom för att höra hur han kände kring hans storvinst.

“Det är en så fantastisk känsla att ha vunnit!” skrattade Tommy, “Det kändes nästan som en hjärtattack i början och jag kollade saldot om och om igen för att försäkra mig om att jag hade sett rätt!

Vi försäkrade Tommy om att detta verkligen inte var något skämt, nu har han bara den tuffa uppgften att bestämma sig för vad han ska spendera sin vinst på. En bil? En lyxsemester? Eller kanske lite renovering där hemma? Vad skulle du använda dina vinster på, om du hade lite av Tommys nybörjartur?

Det behöver inte vara bara en dröm! Testa själv att snurra lite hos Jokern och se om Fru Fortuna besöker dig…