James vann 204 800 kr på All American Video Poker hos Vera&John

All American

Det blev en riktig rysare för James när han med ett sinande saldo lyckades förvandla en vinst på 400 kronor till över 200 000 kronor med hjälp av dubbla-upp-funktionen. Genom att pricka in rätt svit gång på gång kunde han se sitt saldo växa något kolossalt inom loppet av bara några sekunder.

55-åriga James, som är barnsligt förtjust i videopoker, hade ett par dagar med oflyt bakom sig när han bestämde sig för att ge det en chans till. Skam den som ger sig, tänkte han. Valet föll på ett av Vera&Johns populära bordsspel All American video poker. Efter en insättning på 5 000 kronor började han friskt satsa 500 kronor per runda. Efter sju rundor utan vinst och med bara 1 500 kr kvar på kontot började det se mörkt ut för James men han bestämde sig för att fortsätta i samma takt och placerade ytterligare en maxinsats. Två utav fem händer resulterade i två par, vilket innebar en vinst på 400 kronor. Istället för att inkassera vinsten valde James att spela för vinsten i den otroligt spännande dubbla-upp-funktionen. Det visade sig vara ett mycket klokt beslut.

Mångfaldiga vinster

James gick in för att vinna så mycket som möjligt så när han kunde välja färg eller svit valde han det betydligt svårare och nervösare valet svit med endast en fjärdedels chans, på så sätt skulle han vinna fyra gånger pengarna om han prickade rätt. Slumpmässigt valde han hjärter och höll både tummar och tår. Det fungerade och hans saldo höjdes till 1 600 kronor. Våghalsen James kände att taktiken var rätt och bestämde sig för att köra på. Genom att pricka in hjärter hela tre gånger till var saldot snabbt uppe i otroliga 102 400 kronor.

Nästan en kvarts miljon kr rikare på 10 minuter

Efter fyra dubbla-upp-rundor kände James på sig att han skulle kunna klara en till gissning och han var väldigt sugen på att ta reda på om han hade rätt men insåg snabbt att han kunde förlora hela vinsten om han skulle gissa fel nästa gång. Trots risken gav han sig på en sista gissning men valde denna gång att satsa på färg istället för att på så sätt ha en 50/50 chans till att dubbla vinsten. James chansning gick hem och han kunde se sitt saldo öka till 204 800 kronor. Endast tio rafflande minuter efter sin insättning kunde han plocka ut flera hundratusen kronor.

– Jag tror aldrig jag har svettats så mycket som jag gjorde under den sista rundan. Helt galet att jag lyckades pricka in rätt så många gånger. Jag hade blivit helt förstörd om jag hade sjabblat bort en stor vinst så jag känner mig enormt glad att det gick vägen, säger en lättad och överlycklig James.

Gör som James och variera spelautomaterna med ett nervkittlande parti av videopoker eller något annat bordsspel. Prova lyckan hos Vera&John idag