Sammy vann 104 460 kronor på Gonzo’s Quest hos Vera&John

Gonzos Quest
Succén Gonzo’s Quest har gjort det igen. Denna gång var det Sammys tur att ta emot en av Gonzos sköna vinster när över etthundratusen kronor trillade in på spelkontot. En riktig superutdelning då Sammy endast satsade 100 kronor.

Sammy, som gillar att variera sig, brukar spela hos Vera&John både i mobilen och online.

– Det blir roligare när man varierar skärmupplösning. Nästan som om det är olika spel varje gång. Sen är mobilen bättre när man sitter på bussen på väg någonstans, medan datorn är bättre när man är hemma, säger han.

Just den här dagen var Sammy hemma och satt med datorn i knät när storvinsten trillade in. Han spelade sin favorit – succén Gonzo’s Quest när han i en snurr vann otroliga 104 460 kronor. En riktigt bra utdelning med tanke på att Sammy endast satsade 100 kronor.

Siktar på vinstgarantin

När Vera&John gratulerat till den stora vinsten passar Sammy på att berätta att han egentligen har siktat in sig på den omtalade vinstgarantin och hoppas innerligt att hans vinst kommer att toppas upp till 500 000 kronor.

– Jag har nog insett att jag måste vinna lite till för att ha en chans, tillägger han. Men än är det inte över. Jag har ett mål.

Till dess att det står klart vem som tar hem den fantastiska halvmiljonen tänker Sammy börja spendera sin vinst. Först och främst kommer han att betala sitt efterlängtade körkort och det som blir över kommer att gå till en riktigt härlig resa.

Missa inte chansen att ta hem riktigt sköna garanterade pengar. I slutet av oktober ska vi återigen dela ut otroliga 500 000 kronor. Blir du den som har högsta vinsten under hela månaden och tar hem de garanterade pengarna?

Ta chansen att bli vår nästa garanterade vinnare! Spela Gonzo’s Quest hos Vera&John