Linus tog hem vinstgarantin på 50 000 kr

Vera&John

En av Vera&John’s dagliga vinstgarantier gick till lyckliga Linus som kammade hem storkovan på spelet Day of the Dead och hans vinst på 32 530 kronor avrundades upp till 50 000 kronor. Vera&John bjussade helt enkelt på 17 470 kronor extra.

Spelet Day of the Dead har visat sig vara en riktig guldgruva då den har spottat ut storvinster till höger och vänster sedan premiären hos Vera&John. Det kan bero på möjligheten att satsa höga belopp och på så sätt nå de riktigt stora vinsterna. Garantivinnaren Linus satsade dock endast 50 kronor per snurr när det plötsligt rasslade till på spelkontot. 32 530 riksdaler åkte rakt in på kontot och efter dagens slut kunde han konstatera att han hade knipit dagens vinstgaranti. Vips så var vinsten uppe i 50 papp!

– Sweet! Jag kände till vinstgarantin men jag jagar ju den stora vinstgarantin på 500 000 kronor, säger Linus lite lurigt.

Van vinnare

Linus har inga speciella planer för sin vinst. Som en van spelare är den största tjusningen spänningen i spelen och jakten på de stora vinsterna.

– Jag har ju vunnit en del förut men jag hoppas fortfarande på de där svindlande beloppen.

Vi önskar Linus lycka till i den fortsatta jakten, gör honom sällskap så kanske det är du som blir vår nästa garantivinnare. En spelare kommer garanterat få 50 000 kronor varje dag. Dessutom kommer en lycklig spelare vinna hela 500 000 kronor vid månadens slut! Vera&John’s galna vinstgaranti fortsätter hela sommaren och från och med juli med en extra tvist. Läs mer om alla detaljer på Vera&John’s nyhetssida.

Är det du som kammar hem nästa vinstgaranti? Prova lyckan hos Vera&John idag!