Vinstgaranti: Andreas vann 100 000 kronor när han spelade på Vera&John

jack_and_the_beanstalk-background-freespins_exit

Vinstgarantikampanjen blev en sån dundersuccé att Vera&John bestämde sig för att dubbla det garanterade beloppet från 50 000 kronor till 100 000 kronor. För en lycklig spelare betydde detta att hans vinst på 41 577 kronor ökade med hela 58 423 kronor till härliga 100 000 kronor. Vera&Johns vinstgaranti mer än dubblade Andreas vinst.

När Andreas bestämde sig för att spela några spelrundor på populära spelet Jack and the Beanstalk hade han inte en tanke på att han skulle ha en chans att få Vera&Johns vinstgaranti, som för dagen hade ökats till fantastiska 100 000 kronor. När en lyckosnurr gav honom en vinst på över 40 000 kronor visade det sig dock vara casinots högsta vinst för dagen och Andreas kunde glatt kamma hem nästan 60 000 kronor extra i kontanter.

– När jag såg att saldot hade ökats med 58 423 kronor trodde jag först att jag inte var inloggad utan endast provspelade. Men när jag kollade under transaktioner blev jag riktigt chockad när jag såg att jag faktiskt vunnit vinstgarantin. Jag kände till kampanjen men trodde aldrig att jag kunde vinna, säger glada Andreas.

Galen shoppingtur

Vinsten spenderades direkt. Andreas tog med hela familjen och åkte in till stan och shoppade loss. Det som följde med hem var bland annat nya sommardäck till bilen, tv-möbler och en hel drös nya kläder. Slantarna som blev över åkte in på barnens sparkonton.

– Ja, det blev en riktig ”spenderarhelg”, skrattar Andreas nöjt.

Vera&John fortsätter sin galna vinstgaranti och garanterar att en spelare om dagen kammar hem minst 50 000 kronor fram till den 30 juni 2013. Läs alla detaljer och mer om våra vinnare under nyheter på verajohn.com.

Är det du som kammar hem nästa vinstgaranti? Prova lyckan hos Vera&John idag!