Johan vann 308 150 kronor på nya spelet Silent Run hos Vera&John

Nyligen hade sloten Silent Run premiär på Vera&John. Samma dag kunde vår senaste lyckliga vinnare Johan kamma hem en riktig storvinst. Johan, som gillar när det släpps nya spel, tog tacksamt emot de gratisspel som ingick i lanseringserbjudandet och fastnade för spelet med u-båtstema och de härliga effekterna. Han bestämde sig för att fortsätta spela även efter det att gratisspelen var slut och det visade sig vara bland det bästa han kunde göra, för vid dagens slut var han över 300 00 kronor rikare.

Johan, en av Vera&Johns mest trogna medlemmar, hade en hel del speltid och ett gäng sköna vinster i bagaget när han glatt tog emot nyheten att Vera&John Casino skulle släppa det nya spelet Silent Run. Enligt honom är en av höjdpunkterna definitivt när nya spel släpps på sajten och när det ingår gratisspel i lanseringserbjudandet blir han ännu gladare.

Två storvinster med 8 minuters mellanrum

När Johan prövade den nya sloten Silent Run för första gången var han dock långt ifrån nöjd när gratisspelen, som inte gav någon vinst, var slut. Men eftersom han gillade spelet, med de schyssta ljudeffekterna och den spännande grafiken, fortsatte han att spela och efter bara några omgångar kom den första storvinsten. På en snurr vann Johan otroliga 101 400 kronor. I ren chock och glädje fortsatte han att spela i hopp om att hans tur inte var slut. Det var ett bra beslut då han endast 8 minuter efter den första vinsten prickade in en ännu större vinst, denna gång helt fantastiska 206 750 kronor.

– Allt hände så snabbt så jag blev helt lyrisk och paff på samma gång, säger Johan som fortfarande låter helt uppjagad.

Vinstkick

För Johan, som kommer från Jönköpingstrakten, handlar det mer om kicken han får när han vinner än pengarna i sig, men han tänker inte sticka under stolen med att de extra pengarna på kontot satt riktigt fint. Totalt spelade han hem över 300 000 kronor.

 

Är du vår nästa lyckliga vinnare? Ta reda på det nu, hos Vera&John