Anna 77 000 kr 300x300 unbranded

Mobilspelare på Vera&John vann 77 000 kronor på en snurr

Ibland måste man våga vara lite modig för att ha den där riktiga turen. Anna, en av våra senaste lyckliga vinnare, var just modig när hon bestämde sig för att satsa lite mer än vanligt och snurrade hem 77 000 kronor i sin mobil.

Anna är en av våra senaste turgummor här på Vera&John. När hon spelade favoriten Gonzo’s Quest i sin mobil kammade hon hem nästan 80 000 kronor efter en riktig vågad tursnurr.

Anna är fortfarande chockad när hon berättar om vinstkvällen.

– Det var en helt vanlig kväll och jag spelade på mobilen som jag brukar göra lite då och då. Tydligen var det min tur på riktigt den här kvällen.

Just denna kväll bestämde sig vår lyckliga spelare för att satsa lite mer än vanligt. Efter några rundor där hon satsat 169 kronor bestämde hon sig, i ett svep av mod, för att satsa hela 844 kronor. Men visst betalade det sig. Anna belönades nästan omedelbart med en vinst på 8 339 kronor och efter 21 minuters spelande träffade hon storvinsten på 77 000 kronor.

– Jag är överlycklig. Det känns jätteoverkligt. Jag menar, det här händer ju andra hela tiden men aldrig en själv, säger hon och ler.

Stort fan av mobilspel

Anna gillar skarpt Vera&Johns mobilspel och hennes turspel för kvällen, Gonzo’s Quest, är en av hennes absoluta favoriter.

– Mobilspelen är helt suveräna, då har jag alltid spänningen med mig. Det är perfekt när jag är ute och flänger med barnen på alla deras aktiviteter och har mycket dötid att fylla.

Anna berättar att vinsten kommer gå till den planerade resan till Grekland, nu när hon inte längre behöver spara ihop pengarna kan hon unna sig lite extra njutning i solen tillsammans med familjen.

 

Är du vår nästa person som vi hjälper med lite klirr i kassan? Prova lyckan nu – här hos oss på Vera&John