Vinst tre gånger i rad gav 205 286 kronor i mobilen

Det lönar sig att vara lojal. Det bevisade Sara nyligen när hon spelade Demolition Squad i mobilen och hade en riktig turvecka. Tre gånger i rad snurrade hjulen hennes väg och hon kunde inkassera 205 000 kronor.

Dubbelkollade spelkontot flera gånger

Hon är en av Vera&Johns mest lojala spelare och visade nyligen att det lönar sig. När Sara bestämde sig för att testa mobilspelet Demolition Squad vann hon inte mindre än tre gånger inom loppet av en vecka.

Jag var i chock och kunde till en början inte tro att det var sant, säger hon. Jag var tvungen att dubbekolla mitt spelkonto och sitta och räkna nollorna flera gånger innan det sjönk in.

Sara som bor i en mellansvensk stad tillsammans med sina två katter och jobbar på förskola har länge varit trogen Vera&John. Enligt henne är det hela upplevelsen på sajten som får henne att fortsätta spela och det gav tillslut utdelning. På bara några dagars spelande hade hon lyckats vinna ihop 205 286 kronor. Vad hon ska göra för pengarna har hon rätt klart för sig.

– Jag köpte ganska nyligen en bil så en del av pengarna kommer garanterat gå till att betala av den. Men vad jag ska göra för resten vet jag inte. Kanske sparar jag dem ett tag och funderar ut något bra.

 

Signa upp dig hos oss på Vera&John idag och se om du har samma tur som Sara