Vann 104 318 kronor i frisörstolen


När de vanliga damtidningarna på frisörsalongen inte lockade plockade hon upp mobilen ur väskan och loggade in på Vera&Johns mobilsajt. Sen kunde Amanda njuta medan hon vann över 100 000 kronor genom att spela på mobilen.

Redan på vägen till frisören var hon på strålande humör och bättre skulle det bli.

– Jag hade äntligen fått lite tid över och tyckte att det var en bra idé att skämma bort mig själv med en ny frisyr. Men just då hade jag ju ingen aning om hur bra dagen faktiskt skulle bli, säger hon.

Medan hon satt i frisörstolen bläddrade hon lite snabbt i de vanliga damtidningarna men tyckte inte riktigt att de kändes som hennes grej så istället plockade hon fram mobilen och loggade in på Vera&John. Just den här dagen föll valet på ett av de nyaste mobilspelen, Starburst. Hon siktade mot stjärnorna och satsade 1500 kronor. Medan hon blev ompysslad kammade hon hem sanslösa 104 318 kronor.

– Jag hade en sådan otrolig tur och alla mina chansningar gick hem. Ibland måste man våga satsa lite för att komma åt de där stora vinsterna. Världsklass, säger hon med ett stort skratt.

Nu kan Amanda äntligen förverkliga sina drömmar och högst upp på listan står en Asien-resa med familjen.

Testa lyckan på Starburst du också!