En snurr på Flowers gav 100 000 kr

Medan regnet smattrade mot rutan försökte hon rädda semestern bäst hon kunde. Då hände det hon knappt vågat drömma om. På bara en snurr vann hon 100 000 kronor.

– Man kan kanske tacka vädret för vinsten, säger hon. Hade solen varit framme är det inte alls säkert att jag hade plockat fram mobilen och vunnit alla pengarna.

När skidsemestern bjöd på snöblandat regn och starka vindar istället för gnistrande snö surfade kvinnan, som är i 30 årsåldern, in på Vera&Johns mobilcasino för att söka lite tröst i spelens värld. På mobilsajten hade hon favoriten Flowers som hon ofta brukade spela på. Den här gången gjorde det spelet henne gladare än vad hon någonsin vågat hoppas.

Hur mycket satsade du?

– Jag satsade försiktigt, bara 300 kronor och trodde inte på när det stod att jag vunnit 100 000 kronor. Ingen i familjen trodde på det. Det fanns helt enkelt inte på världskartan.

Glädjeropen ledde till förlängd semester
När resten av familjen hörde skratten och förstod att hon precis vunnit närmare 100 000 kronor bestämde de sig för att fira vinsten direkt och förlängde semestern i hopp om att hinna njuta av lite bättre skidväder.

Är du vår nästa vinnare? Testa lyckan hos Vera&John nu med Flowers på sajten och i mobilen!