Vann 616 120 kr på Victorious i mobilen

Victorious Touch storvinst

Vår senaste storvinnare, en man bosatt i Stockholm med sambo och barn, har spelat med Vera&John i över ett år och man kan lugnt säga att det har lönat sig. Under hans dagliga dos av underhållning small det till och vinsterna på Victorious Touch trillade in. Efter några timmars spelande med insatser på 1000 kronor per spinn fick han en gratisrunda som betalade ut 219 440 kronor.

Lite senare på kvällen, med ytterligare en gratisrunda vann hann igen på samma spel. Med kombinationen av 7 insatsnivåer, 243 vinstlinjer, satsningar på 1000 kronor och mer än 70 gratisspel var vinsten på över 450 000 kronor verkligen välförtjänt! Innan läggdags hade han totalt vunnit över 600 000 kronor i mobilen.

Vera&John ringde upp vinnaren

– Jag är såklart väldigt glad men samtidigt så är vinsterna inte det viktigaste för mig. Onlinekasino är min hobby och jag spelar för nöjes skull, säger han.

– Jag gillar slotmaskinerna och spelar både via datorn och från mobilen. Lite gratisreklam för er är att jag verkligen gillar mobilspelen som är perfekta när man är på sprang.

Den avslappnade vinnaren bor med sin sambo och sina barn utanför Stockholm och är verksam inom byggbranchen. När vi frågar honom vad han ska göra med pengarna svarar han; – Jag har ingen aning, det får tiden utvisa.

Vera&John gratulerar till vinsten.

Du kan bli vår nästa vinnare, testa lyckan hos Vera&John nu med Victorious på sajten eller i mobilen!