Spelare på Vera&John vann Arabian Nights Jackpotten på 5,5 miljoner kr

Arabian Nights videoslot

Efter att ha sett tv reklamen så öppnade Håvard från Bergen i Norge ett spelkonto hos Vera&John. Två veckor senare kammade han hem jackpotten på 5 544 032 kronor på Arabian Nights! 

Tidigare har han spelat en del online poker, men han kände att det inte var någon idé längre då han inte vunnit särskilt mycket. Efter att ha hittat till Vera&John bestämde sig Håvard för att prova lyckan på en av våra jackpott slots, Arabian Nights. Det må ha varit hans bästa beslut någonsin..

Efter endast 29 spelrundor smällde det till och han vann jackpotten på 5 544 032 kr!

Vera&John ringer upp honom och frågar hur det känns?

– Det är svårt att beskriva mer än att det känns helt overkligt, jag kunde verkligen inte tro att det var sant, säger han.

– Jag frågade mina bröder om de kunde kontrollräkna siffrorna på skärmen för att försäkra mig om att det faktiskt var sant!

Håvard planerar att först och främst färdigställa renoveringen på huset, sedan tänker han spendera vinsten smart, så fort han har gottat sig med en solsemester på sydligare breddgrader 😉

– Lite extra fickpengar är ju aldrig fel!

Håvard arbetar som körskolelärare, så kanske kommer han dyka förbi jobbet med ett sprillans nytt vrålåk (så länge studenterna håller tassarna borta!)

Vera&John önskar den gode glade Håvard ett stort grattis!

Spela Arabian Nights på Vera&John Casino!