Det känns så j-a rättvist!

Vera&John spelaren Nicklas hade legat magsjuk hela dagen och kände på kvällen för att unna sig några rundor på banditerna på Vera&John Casino. Det blev början till ytterligare en fantastisk vinnarhistoria och 330.000 kronor på banken!

Nicklas som varit kund hos Vera&John en längre tid provade på ett för honom nytt spel, Relic Raiders, det visade sig bli hans lycka. Han fick omedelbart freespins och på den sista av dem fick han en hel rad med WILD vilket ger ytterligare freespins. Rundan gav Nicklas osannolika 170.000 kronor!

Vill du också pröva lyckan? Logga in och spela idag!

Vi börjar med klassikern, hur kändes det?

– När jag fick träffen på Relic Raiders så var det första jag tänkte, “SÅ JÄVLA RÄTTVIST!!! Jag kände att jag hade bra flyt så jag fortsatte och vann både här och där på spelen Flowers, Victorious, Egyptian Heroes och Jack Hammer.

Till slut hade Niklas hela 330 000 kronor på sitt Vera&John-konto!

Vad ska du göra för pengarna?

– Leva, unna familjen presenter och unna mig själv lite gadgets säger den lyckliga vinnaren.

Vill du också pröva lyckan? Logga in och spela idag!

Varför spelar du just på Vera&John?

– För att det är en komplett helhetslösning där allt osar kvalité. Allt från funktionaliteten till support, mjukvaror och människorna bakom kulisserna. Nu när Vera&John lanserat så många NetEnt-spel så finns det i dagsläget ingen anledning att välja någon annan spelsajt!

Vera&John tar såklart Nicklas på orden och lanserar den här veckan nya Netent spelet Mythic Maiden. Kanske blir DU för första vinnare på det nya spelet?

Vill du också pröva lyckan? Logga in och spela idag!