Vann storvinster – sa inget till sin man

Två otroliga megavinster till samma person. Hos Vera&John plockade Luviana Capuano hem motsvarande 362 000 kronor, inom loppet av några dagar.  – Jag har inte berättat det för min man, säger hon. (Hon önskar vara delvis anonym därav bild på en annan glad brunett, bildkälla: istockphoto)

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!

Luviana Capuano, som till vardags jobbar med kundservice, håller nog inte med. Två storvinster hos Vera&John har förändrat tillvaron totalt. – Jag trodde inte det var sant. Första gången blev jag mest misstänksam, andra gången kändes som ett mirakel, säger hon.

Bytte spel – och vann storkovan

Den stora bomben briserade när Luviana satsade några kronor på Tomb Raider – ett spel fullt av spännande bonusar. Plötsligt hade hon vunnit motsvarande 232 000 kronor. Några dagar senare kom nästa chock: en vinst på motsvarande 130 000 kronor på populära Big Kahuna.

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!

– Mina favoriter är egentligen Snakes and Ladders, men kände för att testa något nytt. Det visade sig vara det bästa jag gjort.

Vad ska du göra med pengarna?

– Min dotter kommer få en fin present till konfirmationen och köket får en uppfräschning. Sen tar jag med hela familjen på en skön solresa. Luvianas familj har dock ingen aning om vinsterna, än. – Min man får reda på det i sinom tid, haha. Men jag känner att jag måste få smälta allt själv först. Jag berättade för min väninna, hon är riktigt sugen på att börja spela hos Vera&John nu.