Tjänade 325 500 kr – på fyra minuter

Tråkig midsommarnatt? Glöm det. Här är svensken som vann motsvarande 325 500 kronor hos Vera&John – på fyra minuter. – Den största vinsten på snabbast tid hittills hos oss, säger en representant för Vera&John.

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!

Svensken skippade sju sorters blommor under kudden på midsommar – och lirade populära videosloten Jack Hammer hos Vera&John istället. Det gav en otrolig storvinst direkt. – Han var inne mellan klockan 02.00 och 02.04, alltså i knappt fyra minuter på midsommarnatten. På den korta stunden fick han 15 gratisspinn, under den rundan får han 15 fria spins till. Och storvinst på det är makalöst, säger Vera&Johns representant.

Kan bli lyxsemester

Vinnaren, en 30-årig man från Västsverige vill vara anonym – men Vera&Johns representant tror att mannens semesterpengar är klara för en lång tid framöver. – En jordenruntresa med mycket lyx vore perfekta sättet att fira på.

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!

Vinn upp till sju miljoner kronor

Jack Hammer är en av nätets mest populära videoslots där privatdeckaren Jack Hammer rör sig i den smutsiga men glamorösa undre världen i jakten på skurkar. Samtidigt jagar han tillsammans med spelaren den stora vinsten – som kan bli riktigt hög.

– Vinnaren hade förvisso tur men högsta vinsten på Jack Hammer är faktiskt hela 750 000 euro, motsvarande nästan sju miljoner kronor.