golfare_intext

Tjänade 154 801 kr – på fem sekunder

Fem sekunder. Så snabbt gick det innan Robert, 36, vann motsvarande 154 801 kronor hos Vera&John. – Det var andra gången någonsin jag spelade. Helt galet, säger han. (Vinnaren önskar vara delvis anonym därav bild på en annan nöjd person, bildkälla: istockphoto)

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!

Tänk dig att tjäna flera månadslöner på bara ett ögonblick. Det lyckades norske Robert med när han kammade hem jackpotten på populära videosloten MegaJoker hos Vera&John. På ett enda spinn, en tid som motsvarar knappt fem sekunder, kammade han hem motsvarande 154 801 kronor. – Jag bara satt och tänkte: ”Ursäkta, vad hände här?” Självklart blev jag överraskad och glad, men mest var jag chockad, säger han.

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!

Unnar sig en lyxresa

Robert, som till vardags arbetar på en mäklarfirma i Oslo, åker snart på semester och vinsten kommer väl tillpass. – Jag ska till Colombia snart, nu kan man spendera lite extra på hotell och middagar, säger han med ett skratt.

Vad har vänner och familj sagt om vinsten?

– De är jätteglada för min skull, en kollega på jobbet har sagt att han ska registrera sig hos Vera&John han med. Han vill också vinna!

Liknar en klassiker

MegaJoker är en av de populärare spelautomaterna på nätet, där olika spellägen ökar chanserna till jackpotten. Till utseendet påminner den om en spelautomat som för några år sedan fanns utplacerad runt om i Norden. – Jag spelade den för länge sedan, så jag hade koll på hur den fungerade. En riktig klassiker som gav mig riktigt mycket tur.

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!