Tjänade 120 000 kr – på några timmar

Vissa vinner aldrig. Nicklas Karlsson, 30 tog hem jackpotten på 12 000 kronor, tio gånger under samma kväll! – Det kändes helt galet, säger han. (Nicklas önskar inte vara med på bild därav en annan överlycklig person på fotot, bildkälla: istockphoto)

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!

Fru Fortuna verkar le mot Nicklas Karlsson. Genom åren har han plockat hem flera storvinster – och när han spelar hos Vera&John håller turen i sig. En kväll när han spelade favoritspelet Jackpot6000 var turen framme igen. Svensken prickade in jackpotten tio gånger på ungefär tre timmar. – Jag trodde inte mina ögon, man hamnade nästan i ett rus då jackpott-ljudet tjöt hela tiden, säger han.

Resa på schemat

Totalt landade vinsten på motsvarande 120 000 kronor – pengar som passar Nicklas Karlsson perfekt inför semestern.

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!

– Jag tar nog med tjejen och reser runt lite. Var? Det har vi ännu inte bestämt oss för, säger han. Jackpot6000 är en av Vera&Johns mest populära spelautomater, något som inte förvånar Nicklas Karlsson. – Animationen och ljudet när man får jackpott är extremt beroendeframkallande, och på det här spelet får man den rätt ofta så det blir väldigt kul.

Har du några tips för dom som vill pricka in en jackpott?

– Man måste ju ha lite flyt (skratt). Sen försöker jag byta spel snabbt om det går trögt. Håll koll på var jackpotten är stor just nu, där kan det smälla till rätt snart.