Så får hon 2 000 kr mer i månaden

Hon anmälde sig på Vera&John och fick en guldkantad present. Men svenska Eva, 55, vågade först inte tro på vinsten motsvarade 2 000 kronor i månaden under ett helt år.  – Jag trodde det var ett skämt, säger hon. (Vinnaren önskar vara delvis anonym därav bild på en annan glad prick, bildkälla: istockphoto)

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!

Eva har alltid gillat att satsa en slant på spel ”som en kul grej” men aldrig hittat en sajt som passar henne, tills hon hittade Vera&John. – Spelen såg roliga ut och jag blev riktigt intresserad så jag registrerade mig direkt, säger Eva.

Vinsten var på riktigt

Registreringen innebar också att hon deltog i en tävling där första pris motsvarar2 000 kronor i månaden under ett helt år. – Plötsligt fick jag ett mejl att jag vunnit och att jag vid registreringen deltog i en utlottning. Jag kände direkt att det måste kollas upp, min mamma och dotter var också skeptiska. Men det visade sig att vinsten var på riktigt.

Vad kände du då?

– Det var en otroligt rolig känsla, jag har aldrig vunnit något stort förut. Man kan inte förklara det, men jag tror det var min tur att vinna nu.

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!

Gillar Jack Hammer

För Eva kom vinsten i ett perfekt läge, med några år kvar till pensionen behövs varenda slant. – Nu kan man sätta guldkant på tillvaron och unna sig lite extra. Vera&John har mängder av spel, och Eva har sina favoriter. – Jack Hammer är riktigt roligt, det skulle jag rekommendera om man gillar lite spänning.