Här är tjejernas galna pengaregn

Inte bara oljan gör norrmännen rika – de vinner också stora pengar på nätet. Här är två storvinnare som tillsammans vunnit 147 000 kronor hos Vera&John. – Jag ställde mig upp och skrek framför datorn, säger Stine Andreassen. (Vinnarna önskar vara delvis anonyma därav bild på en annan glad prick, bildkälla: istockphoto)

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!

Det finns tur – och så finns det tur. Norskorna Stine Andreassen, 25, och Signe Töiving, 31, tillhör den senare kategorin. Signe vann motsvarande 72 000 kronor på spelet Super Lucky Frog, medan Stine plockade hem motsvarande 75 000 kronor på videosloten Piggy Riches – utan att ens satsa några pengar. – Jag satt och surfade runt lite när en kompis skickade meddelande om nån gratis registrering. Ska jag vara ärlig var det en rätt trist kväll och jag ville ha nåt kul att göra, säger Stine Andreassen.

Fattade inte vad som hände

Stine registrerade sig på Vera&John – och fick tio gratisspinn på Piggy Riches som tack. De tre första blev resultatlösa, det fjärde och femte gav henne motsvarande 900 kronor. Under kvällen fortsatte hon att spela – och fick ihop motsvarande 75 000 kronor.

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!

– Jag fattade inte riktig vad som hände. Jag ringde ringde min kompis som blev helt stum, säger hon med ett skratt.

75 000 kronor är mycket pengar, vad ska du göra för dem?

– Ingen aning, faktiskt. Men en resa någonstans med lyxig känsla ligger högt upp på önskelistan. Signe Töiving satsade dryga hundralappen på populära videosloten Super Lucky Frog – och plockade samma kväll hem jackpotten motsvarande 72 000 kronor.