Automaten gav Pernille 110 000

Lyxsemester och massor av shopping. Danska Pernille Thomsgaard , 24, vann motsvarande 110 000 kronor hos Vera&John, samma kväll. – Jag registrerade mig samma kväll som jag vann. Det är helt otroligt, säger hon.

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!

På mindre än tre minuter var Pernille Thomsgaards semster- och shoppingpengar fixade. Hon hade lyckats plocka hem storvinsten på Jack Hammer – en av Vera&Johns mest populära videoslots. -Spelaren var inne mellan kl 19.14 och 19.17. På den korta tiden hann hon satsa motsvarande 250 kronor och vann 110 000, säger en representant för Vera&John online casino.

Bjuder kompisarna

Pernille, till vardags bosatt utanför Köpenhamn, kommer sätta sprätt på pengarna direkt.

Sugen på miljonerna? Logga in nu och pröva lyckan!

– Vi ska iväg till Mallorca med tjejgänget, känns som att det är jag som kommer bjuda på maten och drinkarna på resan va, säger hon med ett skratt. Och så kan man ju så klart köpa massa snygga kläder man inte haft råd med förut.

Vinn upp till sju miljoner kronor

Jack Hammer är en av nätets mest populära videoslots där privatdeckaren Jack Hammer rör sig i den smutsiga men glamorösa undre världen i jakten på skurkar. Samtidigt jagar han tillsammans med spelaren den stora vinsten – som kan bli riktigt hög.

– Vinnaren hade förvisso tur men högsta vinsten på Jack Hammer är faktiskt hela 750 000 euro, motsvarande nästan sju miljoner kronor.